Чек-лист для кожного танцівника та танцівниці

Напередодні спекотного літнього сезону хочемо вам нагадати про важливі базові речі, про які треба пам’ятати, збираючись на вечірку чи заняття в школі.

✅ Чисті змінні футболки. На вечірках багато чистих футболок не буває, а на уроках вони зайвими також не будуть. Не забувайте, будь ласка, вчасно змінювати танцювальні речі.

✅ Чисте змінне взуття для танців. Зараз починає тепліти, але не лінуйтесь приносити змінне взуття саме для танців. Пісок, мілкі камінці — це все можно принести з вулиці в танцювальний зал, і це створить додатковий дискомфорт, який впливатиме і на якість вашого ж танцю.

Свіжий подих. Жуйки, цукерки допоможуть зберігати подих свіжим, а танок приємним. Само собою розуміється — почистити зуби перед виходом на патюню чи урок.

Рушничок. Якщо швидко пітніє чоло, не лінуйтесь взяти з собою маленький чистий рушник в зал. Кондиціонери інколи не справляються з накалом пристрастей, які вирують на танцполі, і потребує допомоги ))

Засоби гігієни. Навіть якщо ви їх забули взяти з собою — вони на вас чекають у вбиральні. При необхідності — користуйтесь 🙂

Парфум. Ми дуже любимо, коли ви пахнете своїм улюбленим ароматом, але, будь ласка, не наносьте його на себе багато. Зважайте, що в залі душно, і для оточуючих сильний запах парфумів може стати цілою проблемою. Особливо будьте обережні з нішевою парфумерією.

Уявіть, який в нас брокард по вихідним 🙂

Вода. Якщо хочете — приносьте з собою, також в школі є вода і одноразові стаканчики для вас. А по вихідних для вас працює Любомир. Хто зна, той пойняв😏

Гарний настрій 🥰 Маст хев всіх патюнь. Якщо загубився, ми його для вас створимо ✨

Сподіваємось, що ці прості поради допоможуть при підготовці до занять та вечірок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *